Şeftali

Şeftali

Dünya’da yıllık şeftali ihracat hacmi 20 milyon tona ulaşmaktadır. Şeftali insan diyetinde önemli bir üründür. Etkileyici bir tada sahiptir ve çok fazla sağlıklı vitamin ve mineral içermektedir. Şeftalinin yaz aylarında ferahlatıcı bir özelliği vardır. Çoğunlukla taze formda tercih edilir. Ancak bu meyveleri yemenin çok fazla farklı yolları vardır. Konserveleri, reçeli ve meyve suyu yapılır. Yaz aylarında, bu ürün toptan satış yapanlar için yüksek miktarda kar getirir. Neredeyse her ailenin masasında bulunduğundan fazla miktarda satış ve yüksek miktarda kar sağlar.

Şeftali, badem alt cinsine aittir ve badem ağacına yakın bir aile içerisindendir. 100 gram başına yaklaşık 50 kcal içerir. tartarik, sitrik, malik gibi birçok organik asit içerir . Ayrıca, şeftali birçok sağlıklı mineral içerir: demir, fosfor, manganez, çinko, magnezyum ve vitaminler: C, E, K, PP ve B.

Şu anda şirketimiz şeftali ihracatı yapmaktadır. İşletmeniz için ihracat ve teslimat için taze ve seçilmiş kaliteli şeftali sunuyoruz. Nakliye için kamyonlar sağlıyoruz ve tüm belgeler için hizmetler yapıyoruz. Sattığımız şeftalinin teslimata kadar olan tüm işlemlerini yapıyoruz; kalite kontrolünü ve kimyasal analizlerini yapıyoruz. Taze meyvelerimiz Avrupa ve Asya ülkelerinde satılabilmesi için gerekli tüm izin ve sertifikalara sahiptir.